top of page
  • Foto van schrijverBianca

Geheugensteuntje chequelist

Bijgewerkt op: 2 dagen geleden

Beste,

Allereerst super bedankt voor het vertrouwen dat u in ons heeft als professional.

Geheugensteuntje;


Heb je ons salon reeds een bezoekje gebracht, maar ben je de volgorde en de chequelist verloren?

Dan help ik je hier graag verder.


Bij deze wil ik u zeer graag het gebruik uitleggen van onze producten.

Ik laat je graag even meekijken met mijn filmpje

Tip 1; Less is more!!! Met zeer weinig product zeer mooie resultaten!!

Tip 2; Maak je haren nat, en neem een zeer kleine hoeveelheid shampoo. (Grote van een 2 euro muntstuk) en verdeel deze over uw hoofdhuid, NIET op de haren (lengtes)aub, verdun de shampoo door extra water toe te voegen rechtstreeks op de hoofdhuid of neem een beker doe hier 1 pompje shampoo in en verdun het direct met water. Indien de shampoo niet schuimt of u hebt niet het gevoel dat je genoeg gewassen hebt, mag je deze handeling herhalen.

Tip 3; Spoel uw haren zorgvuldig met water en breng een nootje conditioner aan op uw lengtes, niet op uw hoofdhuid!!! Kam uw haren door met de vingers, of een grove kam. Bij fijn haar spoel je de conditioner uit, in de hete zomer of extra koude winter, met veel statische elektriciteit mag je de conditioner in uw haren laten , let op een nootje he!!!!

Doe dit op kletsnatte haren.

(Heb je weinig tot geen knopen, dan mag je uw haren beginnen te drogen, veel knopen dan de volgende stap) bij veel knopen mag je uw haren borstelen om te ontwarren, terug uitspoelen en terug een nootje conditioner op uw lengtes aanbrengen dit keer moet je de conditioner niet uitspoelen, maar mag wel experimenten is de boodschap.

Spoel je de conditioner uit? Dan mag je bij veel pluis en dikke stugge haren de leave inn gebruiken.


Sommige klanten hun haren zijn prima met de conditioner er nog in, andere spoelen hem liever uit en gebruiken een leave in laat gerust weten wat voor jouw het beste past, en of je dikke of fijnere haren hebt.

Kunnen we allemaal wat van leren niet?


'Ik spoel de conditioner steeds uit, en gebruik de leave inn.

Ik heb dikkere haren met balayage..'


Kam deze leave inn goed door met de denman, eventueel goed naar voren hangen en in lagen doorkammen, zodat je het product goed verdeeld.

Tip 4; Uw haren zijn ontward, doe er nu 1 nootje of pompje van het aangekochte krullenproduct in uw haren, en of 1 deel van de aanbevolen gel. Verdeel dit goed in de lengtes en eindig bij de punten.

kam het product eventueel goed door met een denman borstel, of grove kam. Scrunch nu uw haren in een tetra doek, microvezel handdoek, of oude thirt.


Tip 5; Indien u de haren aan de lucht laat drogen, goed voorover buigen en goed scrunchen met uw handen en dan ben je klaar, of je kan ze in een pineapple, ananas doen, of inwikkelen in een microvezelhanddoek, tetradoek, oud t- shirt (ploppen)

Ga je uw haren drogen ga dan voorover buigen neem steeds en enkel alleen een droger met diffuser deze zet je steeds warm/koud… je mag uw haren nu niet meer aanraken, dus NIET scrunchen!!!! Enkel de diffuser zijn werk laten doen, tot uw haren volledig droog zijn, dit kan lang duren , maar heb je achteraf meer geniet van.

Tip 6; Een satijnen kussensloop wij verkopen er van Beauty pillow aan de prijs van 23,95 euro en deze zijn echt fantastisch! Ook kan je uw haren ’s nachts in een hoge dot (pineapple) doen.

Tip 7; Goedemorgen opstaan!!! Buig voorover en schud uw haren goed los, verwijder eventuele kleine knoopjes met uw vingers en bevochtig uw haren met een leave- in spray. Hebt u onze bamboo conditioner, of de controlled chaos moisturizer dan kan je hier zelf een spray van maken, neem een glazen spray fles doe hier een beetje product in en vul de fles met warm water goed schudden en uw leave in spray is klaar. Bevochtig uw haren met deze spray, voelen uw krullen iets te zacht aan, of zijn ze wat fluffy doe er dan terug een beetje krulcreme of gel in.

Nu mag je de haren nog wat scrunchen, of eventueel drogen met de diffuser voor meer sterkere krullen.

Voilà, een uitgebreide uitleg van hoe onze producten te gebruiken. LESS IS MORE!!!!

Je hebt echt weinig nodig van deze toppers.

Heb je vragen je weet me te vinden…

Mailen mag steeds naar info@hethaarhuys.be

P.s je mag altijd uw voor-en na foto of de aangekochte producten posten op sociale media.

Ons taggen met @hethaarhuysnijlen zou ook super leuk zijn.

Of een leuke review op google, facebook over uw ervaring met de producten, de snit en de ervaring op zich.

Heel veel succes en ik hoor het wel hoe het gaat.xxx Lieve groetjes Bianca


Aangekochte producten;

Shampoo………………………………………………………………………..


Conditioner……………………………………………………………………


Leave in………………………………………………………………………….


Krullenproduct…………………………………………………………………..


Olie…………………………………………………………………………………

116 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page