top of page
  • Foto van schrijverBianca

2 x een verschillende routine

Bijgewerkt op: 23 jul. 2023

Mijn volledige routine

Ik maakte 2 filmpjes

Mijn volledige routine met de borstel alles erop en eraan..

Met het gebruik van de plopdoek, diffuser..

Kijk je even mee?

Mijn mening... ik heb het er echt voor over, om elke week 1 x de volledige routine te doen..

Ik denk dat jezelf ook het verschil kan zien in de 2 filmpjes.. wat is jouw voorkeur?

 


In filmpje 2 borstelde ik mijn haren niet in bundels, nam ik los wat flaxseed gel en krulcreme in mijn handen, en verdeelde het zorgvuldig in mijn haren. Toch is de na een heel groot verschil... ik ben benieuwd naar de houdbaarheid.. van mijn wasdag... ik houd je op de hoogte..


Zoals ik al dacht, heb ik het er echt voor over.. mijn haren, krullen zakten volledig uit.. dus liever 5 min langer met de borstel in mijn haren, dan de snelle routine en de dag erna terug werk steken in mijn haren..

Wat is voor u de beste manier?

Want ik kan me zeker voorstellen dat mijn manier, de juiste is voor type 2 krullen, heb je krultype 3 en 4 dan is raking met de vingers aan te raden...


Lieve groetjes Bianca

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
bottom of page