Bianca en het team heten u van harte welkom bij ’t Haarhuys.

algemeen logo.PNG
 

Openingsuren:

Ma - di - woe - vr   09 - 18u
Donderdag   09 - 20u
Zaterdag   08u - 16u
Zondag gesloten

 

Het Haarhuys is een kapsalon  voor Dames, Heren en Kinderen in het centrum van Nijlen. U kan gratis parkeren op Het Hermansplein.

We nemen de tijd om te luisteren naar UW wensen zodat u steeds met een leuk en up to date kapsel buiten gaat. Onze passie voor kwaliteit is vanaf het begin onze drijfveer geweest en zal ons ook in de toekomst blijven motiveren. We zetten 100% in op duurzaam en ecologisch ondernemen en werken uitsluitend met professionele producten vrij van schadelijke en overbodige additieven. Dat maakt ons een erkend O'right green haircare salon. Daarnaast zijn we trots op onze naam van krullenkapper in België en zijn we een officieel Mclean Curlsys salon, en bieden keratinebehandelingen aan van het natuurlijke merk Jean Paul Myné.

Voor al onze geselecteerde merken staat de kwaliteit van UW haren voorop. 

U kan ook discreet bij ons terecht voor hoofdhuid problematiek en aanverwanten. 

 

Klanttevredenheid en klantgerichtheid staan in Het Haarhuys centraal. Van snit en kleuranalyse tot afwerking en styling ontvangt u van ons advies op maat en ook de juiste richtlijnen voor thuisverzorging. U kan terecht in het salon of de webshop voor uw producten, materialen en gadgets om uw kapsel in topvorm te houden. 

Een kappersbezoek mag bij ons best iets meer zijn!

Tot binnenkort!

 
Bianca

Bianca

Tinne

Tinne

Lotte

Lotte

Jo

Jo

Patsy

Patsy

Bianca  -  Tinne  -  Lotte

Jo  -  Patsy

 
oright green hair care.png

 

Natural haircare
O'right shampoos, verzorging en styling producten worden samengesteld op basis van natuurlijke ingrediënten. In tegenstelling tot  de meeste cosmetica kiest O'right kiest er bewust voor om schadelijke en overbodige chemische ingrediënten NIET toe te voegen. Ze worden vervangen door de hoogwaardige natuurlijke variant. O'right producten bevatten tot 98% natuurlijke, gecertificeerde ingrediënten. Hierdoor zijn ze veiliger en gezonder voor de mens én voor de natuur. Alle haarproducten van O'right zijn glutenvrij, vegan en werden niet getest op dieren.

Ecologische verpakkingen en een groene productie
Ook het volledige productieproces, de verpakking en het transport zijn ecologisch verantwoord. De flesjes bestaan uit 100% gerecycleerd én recycleerbaar plastic en de kartonnen doosjes uit FSC-papier. Alles wordt bedrukt met soja inkt en dopjes worden gemaakt van duurzaam bamboe-hout. Als kers op de taart is O'right patenthouder van 2 revolutionaire verpakkingen: het tree-in-the-bottle flesje is samengesteld uit PLA en volledig biologisch afbreekbaar. Als je dit flesje plant, kiemt er boomzaadje uit. Alle doosjes bevatten een zaadpapiertje. Zo kan je bij elke afname iets terug planten in de natuur. Dit maakt van O'right, de groenste shampoo ter wereld!

 
IMG_20190112_211601.jpg

Een woordje uitleg over het ontstaan van de curlsys kniptechniek en zijn ontdekker.

 

Deze kniptechniek is ontwikkeld door de Schot Brian McLean die met zijn vrouw Waltraud, in Salzburg woont. Bij een gewone knipbeurt pakt de kapper een bundeltje haar en knipt dit vervolgens recht af of knipt het in. Bij de Curlsys-methode pakken we een bundeltje haar, wat al van nature bij elkaar hoort, en knippen dit met een speciale schaar in een curve. Het haar wordt zowel met de linker als de rechterhand geknipt en we gebruiken verschillende scharen in verschillende lengtes zodat we voor iedere krul de juiste techniek kunnen kiezen.

De Techniek

De techniek ontworpen door Brian McLean bestaat uit bundels haar die van nature bij elkaar zitten apart in te knippen, daardoor krijgt het haar de ruimte om op een natuurlijke wijze op te krullen. Door al deze losse bundels krijgt het haar meer volume en is er nauwelijks nog pluis. En niet te vergeten, u bent weer happy met uw krulhaar.

 

Door de verschillende manieren die onder de Curlsys techniek vallen kunnen we voor elke klant  het gewenste kruleffect realiseren. Bij deze techniek moet er minimaal twee centimeter haar af, ook krult het haar nog minimaal twee centimeter op.

Voordelen Curlsys techniek

  •  Natuurlijk krullend haar dat nauwelijks pluist en er veerkrachtig uitziet

  •  Onzichtbare natuurlijke krullen komen weer te voorschijn, let op er moet wel beweging in uw haren aanwezig zijn

  • Sterkere of net zachtere, grotere krullen

  •  Futloze permanenten worden weer vitaal

  • Uw haar krijgt twee keer zoveel krullen en twee keer zoveel volume

  • Natuurlijke look en soepel vallende krullen

  • Extra volume zonder uitdunnen

  • Meer veerkracht en vitaliteit

  • Uw haren lijken 2 a 3 cm korter

Je krullen komen met de unieke Curlsys-techniek terug tot leven. Curlsys is een gepatenteerde techniek waarbij we je krullen perfect in vorm knippen zodat je ze achteraf thuis ook mooi in model krijgt, zonder te pluizen.

 

Een curlsys behandeling duurt tot anderhalf uur. Vermeld Curlsys daarom bij het maken van een afspraak, zodat we voor u de nodige tijd kunnen vrijmaken. De behandeling omvat; 

*Bespreken

*Wassen en verzorgen van de haren naargelang krultype en na het doen van een rektest om te kijken welke producten uw haren nodig hebben.

*Een basis snit

*De curlsyskniptechniek

*Het naspoelen, en verzorgen

*het drogen van de haren met een diffuser.

Dit is een all - in pakket duurt tussen de 60 en 90 minuten en komt op 95 euro.

Er wordt ook een voorschot van 40 euro gevraagd om         no-shows te vermijden.

Voor mooie voor en na foto's neem zeker een kijkje op onze sociale media.
 

Curlsys & O'right

Ontdek de O'right bamboo lijn voor een optimaal onderhoud van uw krullen. Voor beschadigd en droog haar bieden we de salon bamboo treatment aan; een combinatie van een hoofdhuid- en lengte behandeling die de vochtbalans herstelt, voor een gezond en stralend eindresultaat. 

Je krullen optimaal verzorgen

 

Heb je zelf krullen? Dan ken je vast en zeker deze: opstaan, spiegel kijken en weten dat er die dag niets mee aan te vangen valt. Je vloekt om de zoveel tijd wel eens op je 'coupe ontploft' of zweert, zoals na menig kater dat je nooit meer zal drinken, dat je nu echt voor die ene keratinebehandeling gaat.... maar op het eind koester je ze, met reden... want vandaag de dag kan je je krullen elke dag optimaal in topvorm brengen en houden. Uiteraard werken wij met de meest duurzame ecologische producten, vrij van (overbodige) schadelijke additieven, zodat je haren ook op lange termijn gezond blijven en bieden onze professionele haarverzorgingsproducten een rijk aanbod specifiek voor krullend haar.

Krullend haar droogt van alle haartypes het snelst uit. De woestijn onder de haardossen zeg maar. Het vergt dus veel verzorging en hydratatie om deze haren mooi, gezond en glanzend te houden, zonder frissé, pluis of gespleten punten. Er zijn specifieke vochtinbrengende shampoo's, conditioners en stylingproducten voor krullen en droog haar. Zij voeden de haren intens en vullen de tekorten aan waar nodig. De producten mogen hierbij goed inwerken zodat ze ruim de tijd krijgen om hun wonderen te verrichten. Echter, geen overdaad! Beperk je haren wassen tot een tweetal keer per week (2 wasbeurten + condtioner). Daartussen kan je droogshampoo gebruiken. Laat bij voorkeur je haren drogen aan de lucht of gebruik een diffuser op je haardroger. Om te ontwarren en ontklitten gebruik je best een speciale ontwarborstel op handdoekdroog haar of tijdens het inwerken van je conditioner.

Trots mag ik u meedelen dat ik Bianca sinds April  2021 de enigste kapster ben in Belgie die de CC krulkniptechniek toepast.

Daarom graag een woordje uitleg.

DE BEST CURLS EVER

Alanna York, de oprichtster en uitvinder van Controlled Chaos heeft voor professionals een krulknip techniek ontwikkeld. Deze bijzondere CC Technique garandeert meer volume en een explosie van krullen. 

Natuurlijke veerkrachtige haren zonder pluis.

Kortom lees alles van de bovenstaande curlsys technniek en dan nog een klein extraatje...

Graag bespreek ik samen met u uw wensen, en komen we zo tot het gewenste reslutaat.

Deze techniek Heeft bijbehorende producten...


De resultaten met de uit Amerika afkomstige stylingsproducten van Controlled Chaos zijn verbluffend! Een jarenlange ontwikkeling is hieraan voorafgegaan om tot deze uitgekiende formule te komen.

Doch kijk ik graag naar uw wensen, uw haren en uw noden om u de juiste tips mee te geven voor thuisgebruik...die direct toepasbaar zijn.

IMG_20191024_103228.jpg
j_JPM_H.jpg

Altijd al prachtig, glad, glanzend haar gewild?

Van pluizig, frizzy en onhandelbaar naar mooi glanzend stijl? Dat kan met de Jean Paul Myné keratine behandeling op basis van stamcellen uit zure appels en essentiële aminozuren. Formaldehyde vrij!

We bieden 3 mogelijkheden:

Keratin Plus Gold vanaf 250€
Ongeëvenaarde zachtheid en glans. De producten zijn vrij van schadelijke stoffen zoals formaldehyde, parafine en parabenen. De uitzonderlijke combinaties van botanische en organische extracten zoals avocado- en arganolie, zure appel en koffie-extract voeden en versterken de haarvezel. Deze behandeling is permanent. Een uitgroei behandeling is aanbevolen na 6 a 10 maanden. Geschikt voor alle haartypes met een duurtijd van 2 tot 5 uur afhankelijk van de lengte en dikte van uw haren. Contacteer ons voor een intake of offerte of boek online met de vermelding 'keratinebehandeling'.

 

Keratine andamantium
Een kostbare mix van organische bestanddelen, die zich aanpast aan de keratine structuur van het haar en die in slechts enkele handelingen in combinatie met de stijltang, het haar regenereert, hydrateert en voedt voor een helder, zacht, glanzend en pluisvrij restulaat met een houdbaarheid van 2 tot 3 maanden.

 

Keratine infinity
Een keratine behandeling  die het haar voor een langere periode, gemiddeld tot 6 maanden, pluisvrij maakt zonder het haar te beschadigen. Deze behandeling zorgt ervoor dat stroef en weerbarstig haar stijl en glanzend wordt, waarbij de natuurlijke structuur van het haar wordt behouden.

 

Oxilock behandeling

Langdurig intensief föhnen en het gebruik van chemicaliën verlaagt de proteïne-hoeveelheid in je haar. Met een Oxilock-behandeling voeg je deze weer toe en daarmee is het een eenvoudige en natuurlijke oplossing voor beschadigd haar.

 

Alle keratine behandelingen worden uitsluitend door een professional toegebracht. 

Ontdek daarnaast in de webshop de juiste producten voor een optimale thuiszorg voor uw haren.

 
 

't Haarhuys prijslijst

Kinderen
Kindersnit 0 tot 12 jaar - €19,00


Kids & Studenten 
13 tot 18 jaar jongens - €20,00
13 tot 18 jaar meisjes + drogen - €27,50
13 tot 18 jaar meisjes + brushing - €37,50


Opsteken - vanaf 30,00

zonder wassen en drogen
Brushen kind - €20,70


Heren
Baard (tondeuze) - €7,00
Herensnit - €23,00
Tondeuse - €17,00


Dames (Incl. shampoo en versteviging)

Brushing kort - €24,00
Brushing half lang - €26,00
Brushing lang - €28,00
Brushing extra lang - €34,00
Watergolf - €26,00
Opsteekwerk vanaf 30,00 

zonder wassen en drogen


Snit + handdrogen kort - €41,00
Snit + handdrogen lang - €45,00
Snit + brushing kort - €49,00
Snit + brushing half lang - €51,00
Snit + brushing lang - €55,00
Deelsnit - €19,00
Snit all in - €29,00

Kleuring /organisch vanaf  - €45,00
Extra kleur - €7,00
Baleage deel - €37,00
baleage volledig lang - €52,00
Baleage lang zilverpapier - €75,00
Speciale treatment - €7,50
Intensief masker - €5,00
Glans of kleuropfrisser - €10,00
fibreclinix schwarzkopf extra diepe verzorging - €15,00
Intensieve verzorging o'right met massage - €25,00