Bianca en het team heten u van harte welkom bij ’t Haarhuys.

algemeen logo.PNG

Openingsuren:

Ma - di - woe - vr   09 - 18u
Donderdag   09 - 20u
Zaterdag   08u - 16u
Zondag gesloten

't Haarhuys is een kapsalon voor dames, heren en kinderen te Nijlen, tussen Lier en Herentals. U kan gemakkelijk en gratis parkeren op Het Hermansplein.

We nemen de tijd om te luisteren naar uw wensen zodat u steeds tevreden en met het gewenste kapsel weer vertrekt. Onze passie voor kwaliteit is vanaf het begin onze drijfveer geweest en zal ons ook in de toekomst blijven motiveren. We zetten 100% in op duurzaam en ecologisch ondernemen en werken uitsluitend met professionele producten vrij van schadelijke en overbodige additieven. We werken onder andere met de merken O'right, Jean Paul Myne en By Creosa. We zetten de kwaliteit van uw haren voorop en u kan discreet bij ons terecht voor alle hoofdhuid problematieken. 

't Haarhuys is gespecialiseerd in krullen. We zijn een erkend krullenkapper en officieel Mclean Curlsys salon. Wij bieden alle oplossingen voor je krullend haar en dragen de grootste zorg voor jouw krullen.

 

Bij 't Haarhuys kan je terecht voor keratinebehandelingen van Jean Paul Myné en de laatste nieuwe ombré technieken

Klanttevredenheid en klantgerichtheid staan in Het Haarhuys centraal. Van snit en kleuranalyse tot afwerking en styling ontvangt u van ons advies op maat en ook de juiste richtlijnen voor thuisverzorging. 

Een kappersbezoek mag bij ons best iets meer zijn!

Tot binnenkort!

 

Tel: 03/411.28.84 of email: info@hethaarhuys.be

Voor bepaalde behandelingen wordt er een voorschot gevraagd. Indien u uw afspraak niet kan nakomen vragen wij deze tijdig, ten laatste 24u op voorhand, te verzetten of te annuleren. Zo niet, behouden wij ons het recht dit voorschot te houden of de helft van de kost van de behandeling in rekening te brengen voor de gereserveerde tijd. 

 

Bianca  -  Tinne  -  Lotte

Jo  -  Patsy

Bianca

Bianca

Tinne

Tinne

Lotte

Lotte

Jo

Jo

Patsy

Patsy

IMG_20190112_211601.jpg

Je krullen komen met de unieke Curlsys-techniek terug tot leven. Curlsys is een gepatenteerde techniek die we bij 't Haarhuys toepassen, waarbij we je krullen perfect in vorm knippen zodat je ze achteraf thuis ook mooi in model krijgt, zonder te pluizen. Een curlsys behandeling duurt tot anderhalf uur. Vermeld Curlsys daarom bij het maken van een afspraak, zodat we voor u de nodige tijd kunnen vrijmaken.

Wist je dat 't Haarhuys een erkend krullenkapper is en als één van de enige kappers in België deze techniek toepast? 

Image by Christin Noelle
 
 
oright green hair care.png

 

Natural haircare


O'right shampoos, verzorging en styling producten worden samengesteld op basis van natuurlijke ingrediënten. In tegenstelling tot  de meeste cosmetica kiest O'right kiest er bewust voor om schadelijke en overbodige chemische ingrediënten NIET toe te voegen. Ze worden vervangen door de hoogwaardige natuurlijke variant. O'right producten bevatten tot 98% natuurlijke, gecertificeerde ingrediënten. Hierdoor zijn ze veiliger en gezonder voor de mens én voor de natuur. Alle haarproducten van O'right zijn glutenvrij, vegan en werden niet getest op dieren. De verpakking bestaat 100% uit gerecycleerd materiaal en wordt bedrukt met soja inkt. 

j_JPM_H.jpg

Droom je van prachtig, glad en glanzend haar?

Dat kan met de Jean Paul Myné keratine behandeling op basis van stamcellen uit zure appels en essentiële aminozuren. Formaldehyde vrij!

Kies uit één van de drie mogelijkheden:

Keratin Plus Gold vanaf 250€
Ongeëvenaarde zachtheid en glans door botanische en organische extracten van avocado- en arganolie, zure appel en koffie-extract. Deze behandeling is permanent. Een uitgroei behandeling is aanbevolen na 6 a 10 maanden. Geschikt voor alle haartypes met een duurtijd van 2 tot 5 uur afhankelijk van de lengte en dikte van uw haren. 

 

Keratine andamantium
Een kostbare mix van organische bestanddelen, die zich aanpast aan de keratine structuur van het haar en die in slechts enkele handelingen in combinatie met de stijltang, het haar regenereert, hydrateert en voedt voor een helder, zacht, glanzend en pluisvrij restulaat met een houdbaarheid van 2 tot 3 maanden.

 

Keratine infinity
Een keratine behandeling  die het haar voor een langere periode, gemiddeld tot 6 maanden, pluisvrij maakt zonder het haar te beschadigen. Deze behandeling zorgt ervoor dat stroef en weerbarstig haar stijl en glanzend wordt, waarbij de natuurlijke structuur van het haar wordt behouden.

 

Oxilock behandeling

Langdurig intensief föhnen en het gebruik van chemicaliën verlaagt de proteïne-hoeveelheid in je haar. Met een Oxilock-behandeling voeg je deze weer toe en daarmee is het een eenvoudige en natuurlijke oplossing voor beschadigd haar.

 

Alle keratine behandelingen worden uitsluitend door een professional toegebracht. Contacteer ons voor een intake of offerte of boek online met de vermelding 'keratinebehandeling'.

Image by Alex Sheldon
 
Image by Tamara Bellis

Balayage & Ombre​

Balayage

  • Je bent reeds blond of geblondeerd en wil je uitgroei laten bijwerken

  • Je wil je haren tot aan de aanzet (fel) verlichten

  • Je wil meer schakering in je haar dmv donkere en lichtere lokken

In korte haren vanaf 130 euro

In lange haren vanaf 250 euro

 

Ombre

  • Je wil enkel de lengtes of je punten verlichten

  • Je wenst een overgang van donker aan de wortel naar licht onderaan de haren

  • Je wil maar 1 tot enkele keren per jaar je haren laten kleuren

  • Je heb lang haar, minstens schouderlengte

Vanaf 150 euro

Ben je een nieuwe klant, dan starten we met een adviesgesprek. Je vertelt ons welke haarstijl en kleur je wenst en mag dit ondersteunen met foto's en andere invloeden. Let hierbij wel op dat op kanalen als pinterest, facebook en instagram vaak bewerkte foto's te zien zijn die ietwat stroken met de werkelijkheid. We bekijken de haalbaarheid van je wensen en bepalen welke techniek het beste bij je haartype en gelaat past. Daarnaast letten we op de huidige kwaliteit van je haar, want de gezondheid van je haren is bij ons de allerhoogste prioriteit. Op basis van dit advies bepalen we ook de effectieve prijs voor de behandeling. 

Het adviesgesprek  is volledig gratis en kan je online aanvragen via het afsprakensysteem.

 

Extra tips:

  • Gebruik, ongeacht welke haarkleur, de juiste professionele verzorgingsproducten voor thuis. Zo houd je langer je kleur en blijven je haren gezond. We adviseren je de juiste producten die je kan meenemen in het salon of via de webshop.

  • Een balayage of ombre hoef je niet te vaak te laten zetten om permanente schade aan je haren te voorkomen. 2 tot 4 x per jaar is voldoende. Voor een optimaal resultaat is het best om de 2 maanden je coupe te laten bijwerken met een kleurtoner zodat de glans en de kleur levendig en mooi blijven.

 
 

't Haarhuys prijslijst

Kinderen/ studenten tot 25 jaar

jongens snit vanaf €20 

meisjessnit + drogen fijn haar vanaf 20 - 35 €

meisjessnit brushing veel/dik haar vanaf 45€


Heren
Baard (tondeuze) - €9,00
Herensnit - €23,00
Tondeuse - €19,00


Dames incl. shampoo, conditioner, afwerking

Brushing kort/halflang - €26,00
Brushing lang - €35,00
Brushing extra lang - €45,00
Watergolf - €26,00
Opsteekwerk vanaf 30,00

 

Snit extra kort zonder drogen €35,00

Snit + handdrogen kort - €45,00
Snit + brushing kort/half lang  - €55,00
Snit + brushing lang - €60,00

Snit + brushing extra lang  - €70,00
 

Krullenkniptechniek Curlsys of CC techniek - €95,00

Krullenkniptechniek incl olaplex behandeling - €115,00

Kleuring uitgroei vanaf  - €50,00
extra lengtes - + €10,00

meches in kleuring extra -  €20

blond spatola €52

blond spatola €59

blond zilverpapier kleine uitgroei €75

blond zilverpapier grote uitgroei €100

Gepersonaliseerde balayage 150 - 200€

 

toner vanaf €40

 olaplex treatment - €30
kleibehandeling - €45,00
Glans of kleuropfrisser - €10,00
Intensieve  bamboo verzorging o'right met massage - €30,00

keratine behandeling vanaf €250

Voor bepaalde behandelingen wordt er een voorschot gevraagd. Indien u uw afspraak niet kan nakomen vragen wij deze tijdig, ten laatste 24u op voorhand, te verzetten of te annuleren. Zo niet, behouden wij ons het recht dit voorschot te houden of de helft van de kost van de behandeling in rekening te brengen voor de gereserveerde tijd.