top of page
  • Foto van schrijverBianca

Haren sterker maken

Stress...

Je haren breken af...

Je hebt geen idee wat er mis is met je haren?

Ben je ziek geweest?

Zware medicatie moeten nemen?

Onder narcose geweest?

Is 1 van bovenstaande problemen je bekend?

Heb je last van haaruitval?


We doen ons uiterste best om je verder te helpen.

Mijn belangrijkste punt!! Een gezond haar, begint met een gezonde hoofdhuid!!!


Om zo min mogelijk schade te berokkenen en overmatig haarverlies te voorkomen, geef ik je een aantal handige tips om mee aan de slag te gaan.


*Masseer goed je hoofdhuid, zo stimuleer je de bloedsomloop en maak je de haarwortels sterker. Gebruik eventueel de massage brush voor je hoofdhuid

*Ga om de paar weken, naar de kapper, om de puntjes te laten bijknippen. Wees je ervan bewust dat de gezondheid van je haren voorop staat, niet je lengte. De lengte komt wel.

*Probeer enkel je hoofdhuid te wassen, niet je haren! Meer lezen?


*Op de foto zie je goed het verschil met de gezonde, en de nog 'zieke' haren. Een gezonde haarbos is mooi dik van wortel tot punten.

*Ga verstandig om met producten, vermijd daarom te zware en slechte ingrediënten op je haar, en hoofdhuid. Wij in 'tHaarhuys zijn niet voor niets zo natuurlijk mogelijk aan het werk. Soms hebben we chemische producten nodig, maar probeer dit zo veel mogelijk te beperken.

Alsook stijltangen en steampods. Denk er eens over na om een keratinebehandeling te laten zetten. Is maar 1 x de hele bewerking voor 6 tot 9 maanden gezonde haren.

Je mag je haren een keer stijlen maar met mate, en kijk goed naar de temperatuur van je stijltang.

* Zorg goed voor je hoofdhuid. Je hebt het mij al honderden keren horen zeggen, maar hoofdmassages zijn key! Zo stimuleer je de bloedcirculatie en zorg je voor nieuwe (en sterke) haargroei. Voeg gerust ook wat olie toe voor een extra boost.


*Weet dat een haar bij teveel gebruik van proteïne zeer breekbaar is.. behandel je haar als porcelain. Je haren kan je het beste afdrogen met een Tetradoek of microvezeldoek. Wat we in het salon ten zeerste aanraden is de satijnen kussensloop van Beauty Pillow. Om op te slapen.. lees ook zeker onze blog.


Deze voor en na kregen we op 2 jaar tijd, met veel geduld de juiste producten, en de juiste inzet van de klant.


*We helpen je graag verder met de keuze voor de juiste producten.


We werken met de mooie merken;

By Creosa

Mas newen

O'right

Jean paul myne

Pretty curly girl

Marlie bio

Beauty pillow


Vragen?

Stel ze gerust.

Lieve groetjes BiancaRecente blogposts

Alles weergeven

Haaruitval

Comments


bottom of page