top of page
  • Foto van schrijverBianca

Keratine behandeling

Bijgewerkt op: 7 mrt. 2023


Wist je dat we ook keratinebehandelingen doen?


Ja we love curls.

Maar soms is je haar zo onhandelbaar, of heb je meer pluis dan krullen of je ziet je krullen echt niet graag.

Je wil toch liever stijl dan wavy haar?

Dan bieden wij je graag een keratinebehandeling aan.


KERATINE BEHANDELING Gold💛of infinity aan jouw de keuze...


WAT IS EEN INFINITY KERATINE BEHANDELING?


De INFINITY KERATINE BEHANDELING gaat de keratine in je haar VERSTERKEN zodat je haar GEZONDER wordt.🔝


De Infinity keratine behandeling maakt je haar STIJL maar behoud je VOLUME, Ideaal voor Europees haar en fijner haar.


Deze behandeling blijft een 3 a 6 tal maanden in je haar.🤩

De Gold behandeling blijft gedurende 6 a 10 maanden, deze groeit stilletjes uit.VOORDELEN:


- Stijl & glad haar zonder te stijlen

- Steviger haar

- Betere doorkambaarheid

- Gezonder haar

- Meer glans


Na de keratine behandeling drogen we losjes de haren. Dat wil zeggen losjes met de hand en de haardroger droog geblazen, let op wel steeds met de haarrichting mee, dus van boven naar onder. (Dus zonder stijltang of brushing)


Nu zal je denken, oke dit is de uitleg van een keratinebehandeling...maar hoe gaat het eigenlijk in zijn werk?

Ik bespaar je zeer graag de technische werking van de keratine, maar ik zal je wel even vertellen wat wij gaan doen met jouw haren, zo ga je achteraf de prijs ook beter begrijpen. 😊Bereid je voor, want een keratine behandeling neemt de dag van de behandeling wel een beetje tijd in beslag... reserveer daarom tijdig je behandeling, dan proberen we de tijd te halveren door met 2 kapsters de keratinebehandeling uit te voeren. Een behandeling kan tussen 2,5 en 6 uur duren. Je haar wordt eerst gewassen, en volledig gereinigd. Hierdoor wordt de keratine goed opgenomen.

OPGELET!!!!

GEBRUIK JE STEEDS PRODUCTEN UIT DE SUPERMARKT? MELD DIT DAN ZEKER, DIT HEEFT ZEER VEEL INVLOED OP DE BEHANDELING. OOK ZIJN WE DAN GENOODZAAKT OM 2 DAGEN VAN TEVOREN EEN RESET BEHANDELING UIT TE VOEREN. KOSTPRIJS 50 EURO ZONDER DROGEN. OOK WILLEN WE DAT JE NA DE BEHANDELING ENKEL JE HAREN NOG WAST EN VERZORGD MET ONZE PRODUCTEN VAN JEAN PAUL MYNE! DEZE PRODUCTEN GEVEN JE GARANTIE OP JE BEHANDELING.


Je haar wordt vervolgens gedroogd, daarna brengen we de keratine met behulp van een spray of borsteltje aan op je haar. We laten de keratine 30 minuten inwerken.

Tijd voor een lekker drankje.

Als de keratine is ingetrokken drogen we de haren met een borstel.

Op hoge temperatuur wordt de keratine lok voor lok in het haar “geduwd” met een ´speciale´ stijltang. Elke lok wordt meerdere keren onder handen genomen. Dit proces kan dus erg lang duren.

Hierna wordt je haar goed uitgespoeld met een aangepaste shampoo en intensief voedend masker. Je haar wordt daarna terug gedroogd, hier hebben we uiteraard geen borstel meer voor nodig, zodat je ziet hoe prachtig glad en glanzend het is geworden!

We stellen je ook steeds een aangepaste shampoo en verzorging voor om je haren thuis mee te verzorgen.Tip voor de volgende morgend.

We stellen je voor om de haren voor minstens 48 uren niet in een staart te doen, ook niet achter je oren te dragen, alsook niet een klein klemmetje.

En zeker niet wassen, zo kan de keratine zich goed vastzetten in de haren.


Sta je nu ´s morgens op en heb je de eerste dagen een ´kreukje´ dan mag je deze lichtjes bevochtigen met water, en terug drogen met de droger.


Wanneer het terug wasdag is ga je merken dat je veel minder producten shampoo en verzorging nodig hebt dan ervoor.. omdat je haren veel gladder zijn, wel steeds je haren drogen met de haardroger zo ga je de keratine telkens terug activeren... behandel je, je haren goed. Dan kan je tot een jaar lang genieten van mooie, glanzende en stijle haren.L

De onderste keratinebehandeling is niet bij ons gezet!! Ik zou ook nooit een keratinebehandeling en balayages zetten in type 4 haar.. is veel te broos hiervoor.

Deze klant wil de keratinebehandeling er terug uit, daar is 1 oplossing voor... laten uitgroeien..


Let op!!!!!!

Zoals je bovenaan kon lezen groeit de sterkste behandeling de GOLD uit dus heb je extreem veel krullen, kroeshaar denk er dan heel goed over na. Dan durf ik het soms zelfs af te raden. Bedenk even dat je haren weer gaan groeien, natuurlijk in de krul want we kunnen de haren die uit je hoofd komen niet stijlen.. dan heb je een hele gekrulde uitgroei, met stijle lengtes en punten.

Of je moet de uitgroei op tijd laten bijwerken..

Twijfel je wat je wil doen... reserveer dan gerust een gratis advies/ intakegesprek en we helpen je zeer graag in je keuze.


Na de behandeling krijg je steeds een stappenplannetje mee naar huis, van hoe je haren thuis te verzorgen..

Ik geef je alvast graag nog wat tips voor de producten voor thuisgebruik.

Heb je daarna toch nog vragen, stel ze gerust via mail; info@hethaarhuys.be

Of via instagram of messenger.


We helpen je graag verder.

Tot de volgende blog..

Zit jij met een haarprobleem(pje) en weet je niet hoe je eraan moet beginnen, laat het me gerust weten en wie weet staat de volgende blog vol met tips voor jou haren...Dikke knuffel BiancaRecente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page