top of page
  • Foto van schrijverBianca

Keratinebehandeling, de dagen erna..


Wat een ervaring he, zo een keratinebehandeling!

Een paar uur in onze stoel zitten, en nu uitkijken naar je 1 ste wasbeurt om te kijken of het nog mooi stijl is.

Maar opgelet, liefst van al hebben we dat je zo lang mogelijk wacht met het wassen van je haren, is er deze nacht tijdens het slapen toch een kreukje in je lengtes gekomen? Dan mag je het stukje voorzichtig nat maken, en met een haardroger zonder borstel, of stijltang terug glad drogen, dwz van boven naar beneden, met de blaasmond.

Zoals we je gisteren vertelde tijdens je bezoek, is het ook aan te raden om vanaf nu je hoofdhuid te wassen met natuurlijke producten, en je lengtes te verzorgen met een goede natuurlijke conditioner. Liefst op basis van moisture, want met de keratine brachten we een ruime hoeveelheid proteine in de haren.

Waarschijnlijk doe je dit al, en dat zou TOP zijn.

Producten van de supermarkt (klik op de link om de blog te lezen)breken onze natuurlijke keratinebehandeling namelijk veel te snel af, en dit zou heel zonde zijn van je tijd, en van je centen, en ook van ons werk.

Ook raden we je ten zeerste een satijnen kussensloop aan, ja zenne niet alleen voor de krullen is dat een goede investering, ook als je je haren mooi stijl, pluisvrij, en knoopvrij wil houden.

Voila, we hopen dat het gezellig was tijdens je bezoekje en dat je vooral tevreden bent van je resultaat.

Is er iets vertel het ons, ben je tevreden zeg het verder.


We kijken ernaar uit om je feedback te horen.


Lieve groetjes Bianca en team 'tHaarhuys



Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page