top of page

Wat kies je? Een Baleage of een Ombre?

Baleage en Ombre volgens jouw wens


Wat is dit nu?


Baleage en ombre groeien geleidelijk en mooi uit. Ideaal dus wanneer je niet iedere maand je kleur wilt laten opfrissen. Wel is het belangrijk dat je tussendoor thuis je kleur mooi gaat onderhouden. Beide kleurtechnieken zorgen voor een boost van je kapsel en hebben bovendien een stuk minder onderhoud nodig dan traditionele highlights. Baleage geeft een licht effect aan je kapsel en ombre zorgt voor een wat duidelijker uitgroei-effect. We maken je baleage of ombre altijd gepersonaliseerd naar jouw wensen. Wij volgen regelmatig cursus en zijn dan ook gespecialiseerd om je haren met de juiste kleur techniek te behandelen.

Verschillende technieken en resultaten


De 2 basics


Wil je 1 a 2 tintjes verlichten en mag het lijken of je 2 weken op vakantie bent geweest dan kunnen wij je aanraden een baleage met spatola te laten doen we trekken fijne lokjes in je haar die 1 of 2 tinten lichter worden dan je eigen haarkleur, heel subtiel krijg je een lichter blonder effect in je haren.

Komen de eerste grijze haren piepen? Dan kunnen we een baleage met 2 kleuren aanraden en camoufleren we zo de eerste grijze haren.


Wil jij je klassieke highlights die best wel heel licht tot witblond of as mogen zijn laten bijwerken en hierdoor je uitgroei ook laten bijwerken. Dan gaan we aan de slag met zilverfolies en geven wij je een mooie lichte blonde haarkleur.


Zo dat zijn de basics. Nu ga ik je wat meer vertellen wat we juist doen als je baleage gepersonaliseerd mag zijn.


Wil jij een ombre look of een baleage die bijvoorveeld aan je gezicht heel lichte lokken geeft maar in de rest van je haar mag nog de diepte en kleur van je natuurlijke haarkleur zitten of kom jij met een foto als voorbeeld. Dan gaan wij verschillende technieken combineren. Denk maar aan alle pinterest en instagram baleages die er zo natuurlijk uitzien. Niets is minder waar. Om deze resultaten te verkrijgen gaan wij een combinatie van verschillende technieken met verschillende producten moeten toepassen, dit vraagt veel vak en productkennis en veel tijd en precisie. Zo gaan we aan de slag met babylights, teasylights ,teasywavylights en nog meer technieken.


Hier gaan we al snel een 2u werk hebben om de gewenste techniek toe te passen.

Ook gaan we in het salon kijken naar je haartoestand en beslissen of er al dan niet olaplex(de NR.1 tegen haarbeschadigingen) wordt toegepast. Want zeg nu eerlijk je kan de mooiste haarkleur hebben maar als je haren niet verzorgd of beschadigd zijn komt deze niet tot zijn recht.


Na de juiste gepersonaliseerde baleage gaan we kijken welke toner we gaan gebruiken. Een toner geeft de juiste weerschijn aan je haren, die kan je zelf kiezen en gaan we ook bespreken voor we aan je haarkleur beginnen. Denk aan honey blond beigeblond parelmoer as enz... je gepersonaliseerde baleage gaat heel lang mooi blijven tot wel een jaar lang. Tussendoor kan je de toner eens laten bijwerken die gaat je haren terug meer glans en leven geven.


Zo dit was hoe het eraan toe gaat in het salon. Natuurlijk heb jij zelf ook in de hand hoe je haren en gaan uitzien in de maanden die je niet meer bij ons moet zijn.


Zo ga jij je haren waar wij onze tijd en jij je centen hebt ingestoken best niet wassen met een shampoo uit de supermarkt, want dan is het bye bye toner en glans. Wij geven je een shampoo en masker mee aangepast aan je haar en je gaat meteen het verschil zien en voelen.


Zo zit jij een of twee keer per jaar wat langer bij de kapper maar heb je de rest van het jaar geen haarzorgen meer.


Nog één belangrijk punt, wat kost dit nu?


Voor een gepersonaliseerde baleage van a tot z. zitten we aan een gemiddelde prijs van 250 eur

in het salon wordt alles eerst besproken en krijg jij een offerte op maat. Kom zeker langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.


Tot snel Lotte en Patsy
Recente blogposts

Alles weergeven

Σχόλια


bottom of page