top of page
  • Foto van schrijverBianca

Belangrijke info voor het reserveren van je afspraak.

Bijgewerkt op: 30 jun.

Belangrijke info voor het reserveren van je afspraak.

Online reserveren was nog nooit zo simpel.. kies enkel het juiste menu!!!!

De menu's zijn;

Dames en herensnit

Kinderen en jeugd

Kleuren

krullenkniptechnieken

Krullenkniptechnieken en kleuren

Balayages met of zonder toner

Permanent

Keratine behandelingen ( enkel via mail of telefonisch na een I gesproken berichtje)


Je mag de 1ste keer eenmalig een account aanmaken. Dit is heel simpel. Maar lukt het jou om een of andere reden toch niet om een account aan te maken, of je hebt vragen hierover gelieve dan de


!help !


knop van salonkee te gebruiken. Bij Salonkee zitten er personen klaar om je verder te helpen.

Met jou inloggegevens kan je dan altijd weer je afspraakgeschiedenis bekijken en zo kan je de laatste service die is gebeurt bij ons steeds gemakkelijk kiezen en herboeken. Neem je de ene keer kleur uitgroei, en de andere keer volledig, de keer erop kleur uitgroei met 10 folies alles kan je perfect nakijken.

Dit nieuwe systeem laat ons toe om met een electoronisch puntensysteem te werken, met de naam loyaliteitspunten, deze punten kan je ook steeds raadplegen in je account.


In de toekomst worden er punten gespaard:

1 euro = 1punt

Bij 450 punten krijg je 10€ korting bij aankoop van een product

Ook als je online boekt kan je loyaliteitspunten verdienen.

Het zal even aanpassen zijn maar we hebben ons best gedaan alles zo duidelijk mogelijk te maken.

Kom je steeds voor dezelfde behandeling gaat dit systeem peace of cake zijn, je kan je vorige behandeling steeds makkelijk herboeken.

‘Een bookingssysteem berekent onze tijd’

We willen vooral onze balayage klanten erop attent maken goed te kijken welke menu je kiest.

Elke behandeling vereist een andere tijd, we werken persoonlijk en op maat van de klant, van u…

We kunnen niet zoals een dokter voor iedereen 10 minuten uittrekken, we werken met verschillende tijden, dus elke behandeling is ook persoonlijk, we willen ook elke klant op zijn/haar afspraak uur verder helpen.

Even een voorbeeld, zodat je ons hopelijk goed kan begrijpen.

***Een uitgroei kleuring;

Is een kleuring die gebeurt met een borsteltje op de hoofdhuid hier rekenen we, het bespreken, het maken en opzetten van de kleur 30 min.

45 min rekenen we als inwerktijd, en 45 a 60 min om te knippen en te bruchen.

***Voor een balayage met lange haren in zilverpapier;

Rekenen we 1 a 2 uur om te bespreken en om de folies in te zetten.

1 uur inwerken, meestal een toner van 15 minuten, inwerken 20 min en dan knippen en bruchen 45 a 60 min.Je merkt al dat we hier veel meer tijd voor nodig hebben, daar we bekend staan om onze afspraken goed op tijd af te werken willen we onze goede naam hier ook behouden.

Twijfel je de 1 ste keer welke behandeling je moet kiezen. Stuur ons een mailtje met je huidige foto, en je wens en we beantwoorden graag je vraag. Naar info@hethaarhuys.be

Of stuur me via instagram #hethaarhuysnijlenkrullenkapper


Twijfel je welke behandeling je juist wil? Boek dan aub een intakegesprek dit is gratis.

We maken dan 30 min tijd voor je vrij om al je wensen, en mogelijkheden te bespreken, alsook een juiste prijsofferte te geven. We gaan ook streng optreden, heb je een verkeerde behandeling geboekt, kunnen we enkel doen hetgeen je geboekt hebt in bovenstaande tijdspanne. Daar het anders voor mij en ons team niet haalbaar is om de klanten die nog volgen de juiste behandeling te geven, en dit vinden we niet correct.Voorschotten!!!!!

Dit bericht is bedoeld voor de klanten met grote bewerkingen, krullenkniptechnieken, balayages, etc kom je enkel bij ons in het salon voor een snit brushing of een gewone kleur, dan mag je deze mail negeren.Ik wil je er even op wijzen indien je via ons nieuwe bookingssysteem reserveert en je reserveert online een grote bewerking dan gaat het systeem niet meer met voorschotten werken.

Salonkee kiest voor het reserveren(booking.com) van het te betalen bedrag, dit gaat niet als een voorschot van je rekening!!!!!

Het volledige bedrag mag je nog betalen in ons salon, dit werkt dus anders dan met het voorschot.

Indien je niet op je afspraak kan komen, en je annuleert of verzet je afspraak binnen de 24 uur dan is er helemaal niets aan de hand..

Breng je ons niet op de hoogte dan wordt dit bedrag van je rekening gehaald door de bank, uiteraard enkel in de uiterste gevallen.

Maar we moeten het je zeker wel meedelen. Daar we bij een last minute annulatie, of zelfs geen annulatie ook geen andere klanten kunnen voorthelpen.


Wat met de reeds betaalde voorschotten? Die worden uiteraard nog steeds in mindering gebracht bij je eerstvolgende bezoek.

Je ziet het veranderen van programma brengt wel wat werk en veranderingen met zich mee, maar we hopen uit de grond van ons hart dat al de vorige problemen, op deze manier van de baan zijn..Schrijf je zeker in voor onze nieuwsbrief, boordevol belangrijke info, en max 4 x per jaar..

leuke Verjaardagskortingen, etc...


We blijven de service bieden die je van ons gewend bent.

Voor minder beginnen we er niet aan!!!


We zien je snel in 'tHaarhuys.


Uiteraard staan we steeds klaar om je te helpen..

Lieve groetjes Bianca en team ´tHaarhuys32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page