top of page
  • Foto van schrijverBianca

Natuurlijke producten mijn manier van leven!!!!

Bijgewerkt op: 7 jun. 2023

Op deze mooie zonnige dag, stel ik je heel graag Creosa voor. De dame achter de zelfgemaakte producten van #bycreosa . Ze is niet alleen vriendelijk en lief, ze straalt ook zoveel rust en professionaliteit uit... Kortom ik mijn gezin, en vele onder jullie zijn fan van haar producten. Ga je liever zelf aan de slag? Ook dat is geen probleem. Ze geeft meerdere online cursussen per jaar waar je uzelf voor kan inschrijven. En ze schreef reeds 3 boeken over de kracht van essentiële oliën, essentiële oliën in de keuken, zelf je waszeep ofbadbruisballen maken?

Staat allemaal in haar boeken. Die uiteraard te koop zijn in mijn salon, en in mijn webshop. https://www.hethaarhuys.be/productpagina/by-creosa-boek-de-natuur-als-medicijn https://www.hethaarhuys.be/productpagina/by-creosa-boek-koken-met-kruiden

Heb je interesse in de kracht van de natuur?

Dan help ik je zeer graag verder, want samen geraken we verder dan alleen.

Reserveer gerust een intakegesprek krullen bij Bianca en zet erbij essentiele olietjes, of natuurlijke producten...

Vragen?

Stel ze gerust.

Nog meer weten over essentiële oliën neem dan zeker een kijkje op mijn instagram pagina van oilsenmore #oilsenmore


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page