top of page
  • Foto van schrijverBianca

BEAUTY PILLOW - 10 JAAR 🥂

Bijgewerkt op: 9 feb. 2023


Beauty Pillow bestaat deze maand 10 jaar!! Tijd om bij te praten over mijzelf, mijn merk, de beautybranche, de afgelopen jaren en de toekomst.
Ik heb het merk Beauty Pillow in 2019 overgenomen. Zoals velen van jullie wellicht weten, ben ik mama van vrolijke meisje Céline van 1 jaar, bonusmama van Mats (9) en Bente (7) en woon ik samen met mijn man Arjen - waar ik stapel op ben en vaak mee naar de beurzen ga in Berkel en Rodenrijs. Beauty Pillow kwam in 2019 op mijn pad. Ik had al jaren ervaring met mijn onderneming in boxsprings en Beauty Pillow sloot hier uitstekend op aan. Beauty Pillow is sinds 2013 hét merk van satijnen kussenslopen voor de Beauty- en Hairbranche.

Onze kussenslopen zijn een weldaad voor huid en haar!

Voordat ik in de beautybranche ging werken, deed ik de opleiding Master of Science in Accountancy bij Nyenrode Business University in Breukelen. Ook heb ik enkele jaren bij een bekend accountantskantoor gewerkt, waar ik veel bedrijven van dichtbij heb leren kennen. Met de tijd merkte ik dat ik verder met mijn onderneming in boxsprings wilde gaan, het ondernemerschap sprak mij 9 jaar geleden al aan toen ik met Droomwereld begon. In 2019 nam ik Beauty Pillow over en dat gaf mij zoveel kriebels, zag zoveel potentie en wilde ik er meer dan 100% voor gaan. Toen Beauty Pillow steeds meer groeide in zowel Nederland als in het buitenland moest ik in 2022 een keuze maken en mijzelf 100% focussen op Beauty Pillow. Ik ben toen met de boxsprings gestopt. Ik heb zoveel fantastische ideeën voor Beauty Pillow, ondernemen is het mooiste wat er is! Ik geniet ervan als onze resellers en consumenten tevreden zijn over onze producten. Dit geeft mij zo’n kick dat ik nog meer fantastische ideeën op het beautygebied krijg. Ik hou ervan om tijdens beautybeurzen bestaande resellers te ontmoeten en een praatje te maken, nieuwe producten te lanceren en nieuwe potentiële resellers, voornamelijk schoonheid- of kapsalons, te spreken.
We zijn gezegend met een blijvende aanwas van nieuwe klanten en dat komt doordat ons merk voor kwaliteit gaat en Dutch Design. Onze kussenslopen worden geproduceerd in ons eigen Nederlandse atelier, met de grootste zorg en aandacht voor de kleinste details. Ook besteden wij veel aandacht aan de look & feel en publiciteit. Zowel printmedia - vakbladen, damesbladen en glossy’s - alsook Social Media en TV worden ingezet. Diverse keren is Beauty Pillow in Lifestyle televisieprogramma’s geweest, zoals Koffietijd en Life is Beautiful. Aansluitend zijn diverse BN’ers en influencers bekend met de Beauty Pillow en hebben hun enthousiasme omgezet in posts op Social Media.

Volg jij ons nog niet? Dan is het hoogste tijd, want in 2023 lanceren wij zoveel mooie nieuwe producten voor glanzend haar en een stralende huid. Stay tuned!Mihaela van de Merwe


Voila, dit was een beetje uitleg over Beauty pillpow of toch de dame erachter

Ik vond het wel iets hebben?

Wat denk jij dat er zit aan te komen?

Ik hoop zo hard op een slaap bonnet.

Meer lezen over de Beauty Pillow en zijn vele voordelen? Klik hier

Tot de volgende blog.

Waar wil je het de volgende keer graag over hebben?


Groetjes Bianca

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page